duminică, 11 august 2013

Colecţia de charmuri şi figurine (1)

Hello!
În ultima vreme am tot lucrat mici charmuri şi figurine de pus la brelocuri, medalioane sau accesorii pentru telefon. Deocamdată le-am lăsat așa simple, pentru a putea face din ele ce vor viitoarele stăpâne :D. Asta este doar prima parte pentru că mai am câteva proaspăt făcute azi, pe care nu am apucat să le pozez așa că va mai urma și partea a doua.

Prima pe listă este o pereche de oițe/miei, fetiță și băiat. Sunt lăcuiți pentru protecție și da, au un pic de roz în obrăjori :D. Prețul este de 10 lei fiecare.
La comandă le pot face și cercei cu șurub asortați.Urmează un pisoi Like a Sir, de asemenea lăcuit și este pictat pe ici pe colo cu acrilice. Prețul este de 10 lei. 


Am făcut și o pereche Angry Birds, o pasăre roșie și un porcușor care deocamdată stau cuminți și nu distrug nimic în jur :D. Prețul este de 9 lei fiecare.Nu putea să lipsească din colecția de charmuri veșnica gărgăriță nu-i așa? :D Prețul ei este de 8 lei.


Primul iepuraș din colecție. Prețul lui este de 10 lei.


Și al doilea iepuraș, un pic mai grăsuț față de primul, deși au avut aceeași dietă :D. Și acesta este tot 10 lei.


Un mic porcușor cu pălărie și cam nervos din fire :D. Atât de nervos că i s-au înroșit urechile :)). Prețul lui este de 9 lei. 


Un mic pui, abia ieșit din ou :D. Și el este tot 9 lei.


O mică figurina Minnie cu fundiță roșie cu buline. Prețul ei este de 10 lei.


Felii de tort curcubeu glazurat. Am 6 astfel de feliuțe și, la cerere, le pot grupa câte 2 pentru o pereche de cercei cu tortițe care va avea prețul de 10 lei, sau o singura felie de tort (pe care o pot face accesoriu de telefon sau medalion), cu prețul de 8 lei (ca breloc pentru chei este cam mititel).Două prăjiturele glazurate cu bombonele colorate presărate peste, plus nițel sclipici :D. Prețul este de 8 lei fiecare.Minions :X. I-am tot pozat câte puțin pe facebook, dar am zis că merită niște poze mai serioase :D. 
Cred că în total făcusem vreo 7, dar am rămas doar cu ce puteți vedea :D. Well, primul este și el dat, dar mai rămân 3. Prețul unuia este de 11 lei.Și pentru că nu se putea altfel, am avut de făcut și o pereche de cerceluși. Uitați-vă doar cât de mititei și adorabili sunt :)). Prețul unei perechi este de 8 lei.În final, am mai făcut 4 macarons care erau prea micuți să îi las de capul lor așa că am ales să le asortez fundițe și să îi fac cercei cu tortițe. Fiecare pereche este 9 lei.

Sper că v-au plăcut și vă aștept în curând pentru partea a doua.
Pentru orice informații sau comenzi, vă aștept mailurile pe adresa cool.accesories@yahoo.com

O săptămână frumoasă vă doresc!
Timi


2 comentarii:

claudia_mami spunea...

foarte ,foarte frumoase sincere felicitarii esti plina de ideii .bravoo fetita mea de 5 ani iti iubeste blogul ,ai plac aceste mici jucarioare decorative si mereu ma roaga sa ai mai arat ce a facut doamna aia care face buburuze frumoase ..

Copilaria spunea...

Felicitari pentru rabdare si creativitate !

Receive All Free Updates Via Facebook.