vineri, 14 septembrie 2012

Figurine torturi - partea a II-a

Iar am fost la modelat figurine pentru tort :P. Tot ce vedeti mai jos sunt facute luni si marti :P. Pe langa astea mai facusem cale, orhidee si un Peter Pan dar pe care nu le-am mai pozat :D.





7 comentarii:

LUCY spunea...

guauuuuuuu....cuantos muñequitos...me encanta....

Made by Irina R. spunea...

superbe!Bafta in continuare:*

claudia_mami spunea...

vai ,vai vai--- ficamea sta de juma de ora si admira figurinele tale mami vreau tort cu de toate ,mami dar cum a facut pe buburuza ,dar albina ,dar michey -mami dar unde vedem un tort adevarat -deci nu numai adulti urmaresc bloguri - si copii iubesc blogurile .pop

Butterfly Timi spunea...

Ma bucur ca va plac :P.
Claudia, sa-ti traiasca fetita si spune-i ca daca tot i-au placut asa de mult, are o pereche de cercelusi gargarite de la mine :P (nu sunt comestibile dar eu zic ca o sa-i placa :D). Trimite-mi un mail si vorbim :P.

claudia_mami spunea...

multumesc ,daca tot nea placut noua am luat plastilina la modelat sa fecm si noi ca tine nu nea esit dar neam indrumat dupa figurinele tale superbe , am dat blogul tau spre al vizita si prietena ei care a inebunito cu ce a vazut ea a aici , iti multumesc din suflet va fi un cadou special pentru ea adora gagaritele asa ca ai va face placere sa se mandreasca la gardinita .

claudia_mami spunea...

gagaritele au ajuns - nuti pot spune prin cuvinte cat sa bucurat a doua zi la plecare spre gardinita ma intors sa i pun cercei in ureche sai vada si doama ei dar si colegele ,la toata lumea cu care ne am intalnit ea povestit ca ei ea placut si doamna ea trimis nu o preche ci doua de cercelusi . iti multumim din inima pentru cadou mai facut pe mine mai fericita cand o vad pe fetita mea ca se bucura de superbul cadou .pop

Butterfly Timi spunea...

Ma bucur ca v-au placut si sa le purtati sanatoase! :P

Receive All Free Updates Via Facebook.