sâmbătă, 25 februarie 2012

Concurs

Hello!
Ce ati zice de un concurs de data aceasta? Unul in care tot voi puteti fi si juriu? Suna bine?

Well, as vrea ca in acest concurs sa realizati fiecare o lucrare, un desen care sa reprezinte un accesoriu pe care vi l-ati dori sau vi l-ati imaginat si ati dori sa il puteti transforma in realitate.
Asa ca va astept lucrarile pe mail (cool.accesories@yahoo.com) pana la data de 11 martie 2012.
Desenele se pot realiza in ce vreti voi: creioane, tempera, photoshop, etc. (in ce va pricepeti mai bine) :D

Ca o etapa a doua a concursului, voi posta imaginile pe facebook iar poza care va primi cele mai multe like-uri va fi cea castigatoare. Votarea va tine o saptamana, adica din 11 martie pana in 18 martie.

Cei care vor participa la acest concurs trebuie sa-mi urmareasca blogul prin GFC si sa dea like la pagina mea de facebook.

Va astept cu drag lucrarile pe mail!

6 comentarii:

claudia_mami spunea...

pacat ca este pe baza de likeuri votare -ex.la un concurs unde am participat si eu cu o declaratie o tipa a strans in 10 ore- 584 de likeuri am dat din curiozitate clik pe pagina ei si surpriza a vea o poza si nici un prieten adaugat ,eu inteleg ca nu a fost corect .tu ce crezi ,cum a reusit ea sa stranga 584 de like in doar 10 ore ?

Butterfly Timi spunea...

Pai de ex de multe ori primesc mesaje sa le dau like la o poza... probabil ca in felul acesta... initial vroiam sa organizez si votarea tot pe blog dar m-am gandit ca este acelasi lucru... nu vor mai trimite la sute de persoane link-ul de la poza de pe facebook ci vor trimite link-ul blogului unde voi posta eu.

coshuletzul_colorath spunea...

nu sunt mare fan al concursurilor cu like-uri, dar ideea ta e super geniala [:D] as vrea sa particip, dar cred ca ai avea multe fete nemultumite ca as strange si eu like-uri rapid [:-s] [:D] app, trb sa vorbim de comanda aia [:D]

Butterfly Timi spunea...

Toata lumea este invitata sa participe :P.
In privinta comenzii imi poti trimite un mail sau un mesaj pe facebook. Ti-am pastrat cerceii si inelul. Daca mai vrei ceva sa ma anunti :P

v_tina spunea...

Buuna!
Eu nu gasesc pozele de la concurs. Unde votez? ;)) :*:*

Butterfly Timi spunea...

Hei >:D<. S-a inscris o singura persoana al carei desen l-am si postat aici (http://butterfly-accesories.blogspot.com/2012/03/trandafirasi-sfarsitul-concursului.html) iar ea a fost si castigatoarea :D urmeaza sa ii realizez medalionul.

Receive All Free Updates Via Facebook.