duminică, 16 ianuarie 2011

Accesorii

Accesoriile sunt realizate cu tehnica mokume gane. Sper sa va placa !

Medalion format din 3 parti. Este pus pe un lant luuung. Rezervat!
Cercei 6 lei
6 lei
8 lei perechea. Cerceii din mijloc sunt rezervati !
10 lei
10 lei
Inel 10 lei

Inel 10 lei
Cercei 10 lei
Cercei 8 lei perechea 6 lei
6 lei
8 lei
6 lei
Medalion 8 lei
*Poze realizate de Simona*

5 comentarii:

Florina spunea...

Buna!Ti-am pus blogul in lista mea,caci am descoperit pasiunea pentru cleiul polimeric.Am creat si eu primele mele accesorii, sper sa nu razi de mine!O zi frumoasa!

Florina spunea...

Am incercat sa realizez o brosa dar nu stiu cu ce se poate lipi de bold.Tu ce folosesti?(pentru cercei micuti, inele, etc.)Cand le bagi in cuptor,cat timp le lasi?eu am observat ca , daca le las cand e focul deschis, se ard, asa ca am ales sa incing bine cuptorul, sa il inchid, si apoi sa le introduc, lasandu-le mai mult timp acolo.O fi bine?Multumesc anticipat pentru sfaturile tale extrem de utile.Pupici!

Butterfly Timi spunea...

In general pentru cercei si inele folosesc super glue si pentru boldul de la brosa folosesc pistolul de lipit (un articol despre el daca te intereseaza - http://tutorialehandmade.blogspot.com/2011/01/pistolul-de-lipit.html).
Dupa ce incalzesc putin cuptorul, le pun pe un fund de lemn, le bag la cuptor si le las 15 minute (de obicei cronometrez). In primele mele experimente le-am lasat 30 de minute cat scria pe ambalaj si dintr-un alb s-a transformat in maro :)). Sper ca te-am ajutat cat de cat :D, si daca mai intrebari nu ezita >:D<. Te ajut cu placere ! >:D<

Florina spunea...

Multumesc!Multumesc!Multumesc!!!!

Butterfly Timi spunea...

Cu placere >:D<.

Receive All Free Updates Via Facebook.